4-tedenski on-line tečaj: Affinity Designer smo uspešno zaključili.

Affinity Designer je relativno mlad program za grafično oblikovanje podjetja Serif, ki ponuja še programa Affinity Publisher in Affinity Photo. Vsi trije programi so lahkotnejši, predvsem pa mnogo cenejši ekvivalent Adobe-ovim Illustratorju, InDesignu in Photoshopu. Trenutno so vsi trije Affinity-jevi programi do 20. junija na voljo po polovični ceni (za enega boste tako namesto 55 € odšteli le okoli 27 €, zato sem se odločila pripraviti izobraževanje za enega izmed njih. V tem času si lahko z nekaj vloženega truda in časa pripraviš zalogo svojih lepih in tebi na kožo pisanih grafik. Jaz ti bom pri tem opora in mentorica.

Pripravila sem 4-tedenski program, kjer te popeljem od začetnih do naprednih korakov do novega znanja.


Program je potekal 4 tedne, 4 dni na teden, začeli smo pa 4. maja. Ponedeljki, torki in srede so bili rezervirani za usvajanje novega znanja preko videov, četrtki so bili prosti oz. namenjeni utrjevanju znanja in domači nalogi, ob petkih pa smo se dobili v živo, ko sem bila na voljo za mentoriranje in odgovore na vprašanja v živo.


Program zajema:

 • 20 video posnetkov, ki sem jih objavila vsak ponedeljek, torek in sredo od 4. do 31. maja 2020),
 • tedensko domačo nalogo z rešitvami 1-krat tedensko (ob četrtkih od 4. do 31. maja 2020),
 • mentorsko podporo 1-krat tedensko na webinarju v živo (ob petkih od 4. do 31. maja 2020).
Seznam vseh videov

Redna investicija tečaja znaša 69 €, (vstopna investicija je znašala 44 €).  Možno je plačilo s PayPal ali z nakazilom na TRR SI56 0510 0801 2122 664. Zaradi narave tečaja investicija ni vračljiva. Tvoji podatki, ki jih podaš preko tega obrazca, so varni v skladu z GDPR.

Tečaje se ti vedno izplača kupiti v času, ko se ustvarjajo (v živo), saj je takrat vstopna investicija ugodnejša. Ko kupiš en tečaj v živo po vstopni investiciji, so zate v času trajanja kupljenega tečaja v živo na voljo tudi ostali tečaji po znižani, vstopni investiciji. Vstopna investicija je časovno omejena na trajanje enega tečaja. Tukaj se prijaviš na obvestila o novih programih.

Račun prejmeš na svoj e-naslov po prejemu plačila. Dostop do tečaja ti bo omogočen v najkrajšem možnem času; včasih traja kakšen dan, ker vsakega tečajnika osebno dodam.

Prijaviš se preko obrazca spodaj:

 • Oblikovan enolistni koledar za leto 2021 z imeni, prazniki in lunicami! Oblikuj ga po svoje in ga pripravi za tisk.
  Tečaj za program Affinity Designer

  Select a Payment Method

  No payment methods are available for the selected subscription plan.


Korona virus spreminja nas in svet

V tem turbulentnem času sem se preselila iz mesta in delam od doma, v podstrešni sobici. Sploh ni slabo! Družino imam ves čas nekje blizu, nikamor se ne mudi, ničesar ne bomo zamudili.

Ker je časa več, sem se odločila, da ga bom namenila snemanju več videov, ki jih bom objavljala tukaj. Zaenkrat so na vidiku videi s področja grafičnega oblikovanja in Adobe-ovih programov, kasneje pa bom dodala še kakšnega, bolj splošno poznanega − predvsem Word. Vsi ga preprosto premalo poznamo in uporabljamo večinoma samo nekaj osnovnih funkcij.

Za dostop do videov se prijavite tukaj.


Delavnica

Z ustvarjalnostjo do lepšega življenja je uspela!

Z ustvrajalnostjo do lepšega življenja

Če želite biti obveščeni na naslednjo delavnico, se prijavite tukaj.


 

Še aktualno!

Grafikademija
Povabljeni v Grafikademijo

Aktualne brezplačne treninge si lahko ogledate v Facebook skupini Grafikademija. Na mejling listo se prijaviš tukaj.

 

Do sedaj smo pogledali naslednje teme:

 • Tiskovine 1 in tiskovine 2.
 • Upravljanje z bližnjicami v InDesignu ter Pantone barve, ki jih ne moremo izbrisati iz barvne palete (in kako ravnati v tem primeru); posnetka sta voljo tukaj.
 • Kako izdelati sedežni red z nekaj kliki? Posnetek je na voljo tukaj.
 • Tabele v InDesignu – uporaba celičnih stilov. Posnetek je na voljo tukaj.
 • Kako kombinirati selekcijo v Photoshopu in jo prikazati v InDesignu? Kako se selekcije in transparence obnašajo, kadar uporabljamo Pantone barve? Posnetek je na voljo tukaj.
 • Osnovne nastavitve programa in poglobljen pregled dela z barvami v InDesignu. Posnetek je na voljo tukaj.
 • Praktični prikaz souporabe treh Adobovih prigramov za oblikovanje ene tiskovine. Posnetek je na voljo tukaj.
 • O uporabi Adobovih programov InDesign, Illustrator in Photoshop – zakaj in kako jih uporabljamo in kakšne so glavne razlike med njimi. Posnetek je na voljo tukaj.

 

Objava v Sglasniku, maj 2018

Poslovna odličnost v marcu 2017

7. marca 2018 se je v Slovenj Gradcu odvil odličen dogodek za ženske v poslovnem svetu, na katerem sem sodelovala kot gostujoča predavateljica. Kaj in kako se je dogajalo, lahko preberete tukaj.

Objavil/a Lidija Smolar dne Petek, 02. marec 2018

Revija Odkrito

Revija Odkrito, 1-2016, Barbara Polutnik Brusnik
Revija Odkrito, 1-2016, Barbara Polutnik Brusnik
Revija Odkrito, 1-2016, Zuhra Horvat
Revija Odkrito, 1-2016, Zuhra Horvat